Optimaal woonklimaat

Wonen in De Haven is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De woningen van De Haven zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Het is een prettig idee om het milieu op deze manier een handje te helpen. Maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw woongenot. Dat doet het zeker niet. Op het dak worden enkele zonnepanelen geplaatst, optioneel kunt u het pakket zonnepanelen uitbreiden. 

Snel bereikbaar

Aardenburg ligt in de gemeente Sluis in West Zeeuws-Vlaanderen. Het stadje ligt dichtbij de prachtige Zeeuws-Vlaamse kust, niet ver van plaatsen als Sluis (10 min.), Cadzand (15 min.) en Breskens (20 min.) Terneuzen, het economische hart van Zeeuws-Vlaanderen ligt op 30 minuten.  

Ook de mooie Belgische steden zijn eenvoudig bereikbaar: Knokke is slechts 15 minuten, Brugge 30 minuten, Gent 45 minuten, Antwerpen 1 uur en Brussel 1 uur en 15 minuten. 

Sanitair

Een fraaie en functionele badkamer is een juweeltje in huis. De woning is voorzien van een mooie ruime badkamer, optioneel kunt u kiezen voor een extra badkamer op de verdieping. Standaard is de badkamer voorzien van mooie vloer- en wandtegels, een Hans Grohe doucheset met thermostaatkraan en een Villeroy en Boch O’novo wastafel voorzien van een Hans Grohe kraan.

Ook voor de inrichting en afwerking van uw badkamer heeft u (optioneel)nog meer keuze, onze sanitairleverancier Bouwcenter Logus de Hoop in Terneuzen zal u daar graag bij van dienst zijn.

Zorgeloos wonen

We bieden u een vrij compleet product aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent en zorgeloos uw nieuwe woning kan betrekken. Zo is iedere woning voorzien van een fraai en compleet sanitair. De woningen zijn niet voorzien van een keuken, deze kunt u naar eigen inzicht ontwerpen en kiezen.

Betrouwbare partner

De ontwikkeling en bouw is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra tot scholen en ook infrastructuur. We staan zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant.

De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende woningen die te koop zijn binnen De Haven Aardenburg? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van woningen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar Zwinregio Vastgoedmakelaars +31 (0)117 42 06 88

Menu